Mijn bestanden zijn ge-upload maar ik zie nog steeds de Mordamus pagina, hoe kan dat?

Dit kan een aantal oorzaken hebben. Het kan zijn dat de Mordamus standaard pagina index.html nog in de map wwwroot staat.

U dient de Mordamus standaardpagina te vervangen voor uw eigen pagina of deze pagina te verwijderen. De webserver zoekt altijd naar de standaard pagina en daarna pas de volgende.

U kunt in het regelpaneel zelf aangeven wat de standaard pagina is (de eerste pagina van uw website). Dit doet u onder 'website instellingen'.

Een andere veel voorkomende fout is dat u de website bestande niet geupload heeft naar de map wwwroot dit is de standaard map voor de website bestanden. Mocht u deze hebben verwijderd dan kunt u deze altijd weer zelf aanmaken. U kunt uw website bestanden altijd naar de map wwwroot verplaatsen.

Wat minder vaak voorkomt maar ook wel eens gebeurd bij startende webbouwers is dat men de bestanden wel in de wwwroot map upload maar vervolgens in een mapje /website plaatsen.

Een webserver snapt dit niet. Een webserver zoekt naar de standaard pagina om weer te geven. De server zoekt in de map wwwroot naar een standaard pagina zoals aangegeven in bovenstaande stuk.

Mocht na het doorlezen van deze FAQ en een beetje experimenteren toch nog vragen hebben dan helpen onze helpdesk medewerkers u graag verder.