Mailserver Migratie naar Smartermail

Binnen Mordamus is er gekozen voor een nieuwe Mailserver. Deze nieuwe mailserver heeft een aantal verbeteringen zoals:

• Verbeterde Anti Spam/Virus oplossing
  • Snellere en gebruiksvriendelijke Webmail
  • Mogelijkheid tot synchronisatie tussen o.a. iPhone, Andriod, en Outlook via SyncML

We zullen de email accounts van klanten een voor een over zetten en u krijgt een bericht wanneer uw email account overgezet gaat worden.

U hoeft in feite niks te veranderen, het nieuwe email account wordt aangemaakt met dezelfde gegevens. Tevens gaat er geen email verloren en bent u altijd bereikbaar.

• Zorg wel dat u mail.{uwdomeinnaam}  gebruikt als IMAP en POP3 server in uw email client. Hierdoor maakt u altijd contact met de juiste email server
  • De webmail is te benaderen via http://webmail.{uwdomeinnaam}. Zodra de migratie is voltooid wijst dit domein naar de nieuwe webmail

In eerste instantie zal uw nieuwe email account leeg zijn, hiervoor kunt u een Mailbox migratie starten om uw oude email terug te krijgen. Voor meer informatie kijk dan op http://service.mordamus.nl/knowledgebase/177/Mailbox-Migratie.html

Mocht u na de migratie problemen hebben met het ophalen van uw email. Dan kunt u via http://service.mordamus.nl/submitticket.php?step=2&deptid=1 een ticket aanmaken. Vermeld hierin een alternatieve email adres of een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en de storing oplossen.